Wijkagent mishandeld door dronken man

112 Gem. Beesel Nieuws

Wijkagent Jeroen de Reuver is dinsdagmiddag na een binnengekomen melding van een man die onder invloed van alcohol reed mishandeld. Agenten gingen naar de woning van de kentekenhouder en zagen de personenauto daar voor de woning staan. Toen ze een blaastest wilde afnemen werd de wijkagent en een collega beledigd en bedreigd door de man. “Op het moment dat ik de rug deels naar de verdachte had toegekeerd, sloeg hij met een lompe zwaai keihard tegen mijn hoofd” aldus Jeroen op Facebook.

De man werd daarna direct aangehouden en ingesloten, hij mag zich verantwoorden bij justitie. Het is niet bekend waar dit gebeurt is. De agent liet verder weten “Gelukkig heb ik geen (zichtbaar) letsel, afgezien van hoofdpijn. Uiteraard heb ik aangifte tegen deze man gedaan.” Verder waarschuwt hij “Van politie-personeel blijf je af!! Met de mond, maar vooral ook met je handen!!” aldus Jeroen.

Tummers advertentie

Tagged