Meisje zonder rijbewijs veroorzaakt ongeval

112 Regio Roermond

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 01.30 uur veroorzaakte een 18-jarig meisje uit Roermond op de Oranjelaan een eenzijdig ongeluk. Ze reed, zonder rijbewijs en zonder dat haar vader dit wist, in de auto van haar vader.

Toen de bestuurster met hoge snelheid een rotonde wilde nemen, raakte de auto in een slip. Een stoeprand werd geraakt en de bestuurster verloor de macht over het stuur. De auto sloeg over de kop sloeg en belandde op de zijkant. Twee 16-jarige jongens hielpen het meisje om uit de auto te komen, waarbij ze zelf enkele verwondingen opliepen. Een getuige meldde het ongeval en zorgde ervoor dat het drietal naar de Eerste Hulp van het ziekenhuis werd gebracht waar ze werden behandeld voor enkele schrammen en snijwonden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Tummers advertentie