Onderzoek schietpartij: Twee verdachten

112 Regio Peel en Maas Regio Roermond

De politie heeft twee mannen aangehouden in het onderzoek dat is opgestart naar aanleiding van een schietincident op de Clausstraat in Grathem.

Donderdagavond heeft de politie in een woning in Kessel aan de Karreweg-Noord een verdachte aangehouden. De politie kwam de 45-jarige man uit Roermond op spoor door recherchewerk. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident in de Clausstraat te Grathem. In de woning waar de verdachte werd aangehouden trof de politie ook vals geld, munitie en een geringe hoeveelheid verdovende middelen aan. Daarop is de bewoner, een 36-jarige man uit Kessel aangehouden.

Bij het schietincident op 4 juni werd geschoten in en bij een woning aan de Clausstraat. In de woning werd niemand aangetroffen. Politie startte daarop een onderzoek dat eerder al leidde tot de aanhouding van drie verdachten. Deze verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld, maar blijven wel verdachten in de zaak.

Het onderzoek wordt voortgezet en meer mededelingen worden op dit moment niet gedaan door de politie.

Tummers advertentie