Regen verdrijft Beeselse feestgangers niet

Beesel Events Nieuws

Hoewel de meeste examenfeesten eenmalig zijn, denken paar jongens in Beesel daar heel anders over. De gezelligheid tijdens een examenfeest is blijkbaar aanstekelijk om het ieder jaar opnieuw te ‘herhalen’. Zaterdag was het dan voor de 3e editie, Examenfeest 3.0. Met ruim 275 bezoekers was het ondanks de slechte weervoorspellingen druk op het kleine veldje aan de Hoogstraat.

Regen
Ondanks dat het regende bleven vele bezoekers op het terrein. De organisatie had een grote tent neer gezet zodat men daar onder kon schuilen wanneer nodig.

Examenfeest 4.0
Of er een 4e editie komt van het feest is nog niet bekend. Hoewel de 3e editie geslaagd is verlopen, is de kans groot dat er volgend jaar een vierde editie komt.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/oWoL2USqR48?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=oWoL2USqR48&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2131″ /]

Klik voor meer foto’s op de onderstaande afbeelding

Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Tagged