Toch metingen bij flexdrempels in Reuver

Gem. Beesel Nieuws

De gemeente gaat binnenkort metingen doen bij de twee aangelegde flexdrempels op de Heerstraat en Kesselseweg. Dit na aanleiding van de vele klachten die binnenkwamen van omwonenden.

Nadat de drempels in gebruik werden genomen regende het meteen klachten bij de gemeente over trillingen en het geluid. Om de overlast goed in kaart te brengen gaat de gemeente apparatuur plaatsen om het geluid en trillingen te meten bij de flexdrempels. Ook plaatst de gemeente apparatuur bij twee normale drempels, om die te vergelijken.

Om de overlast goed te kunnen inschatten, komen er metingen bij twee flexdrempels en bij twee gewone drempels. De resultaten worden betrokken bij de evaluatie die wordt verwacht dit najaar. Ook heeft de gemeente gevraagd om op de Heerstraat en Kesselseweg extra te controleren en handhaven op de maximumsnelheid.

Tummers advertentie

Tagged