Arrestatieteam haalt man uit woning

112 Regio Roermond

Een 47-jarige man uit Melick is woensdagmiddag rond 15.00 uur door de politie aangehouden nadat hij vanuit een raam in zijn woning op voorbijgangers heeft geschoten. Hij deed dit met vermoedelijk een windbuks en drie personen werden geraakt en raakten lichtgewond.

Van de drie slachtoffers zijn er twee voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een arrestatieteam van de politie werd ingezet en heeft de man in de woning weten te overmeesteren. Hier raakte een agent lichtgewond. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast. Waarom de man op voorbijgangers schoot is onderwerp van het onderzoek. Ter plaatse is na het incident een sporenonderzoek ingesteld. Leeftijd en woonplaats van de slachtoffers zijn niet bekend.

Tummers advertentie

Tagged