Drakenrijk en de Tegelse Reddingsbrigade werken samen aan veiligheid

Nieuws Reuver

Op zaterdag 29 juni zal de Tegelse Reddingsbrigade voor het eerst toezien op de veiligheid in en rondom de recreatieplas vanĀ  Drakenrijk. Daarna zal de reddingsbrigade tot 1 september aanwezig zijn om samen met Drakenrijk de veiligheid aldaar te waarborgen.

De dagen dat er geen leden van de vereniging aanwezig zijn om toezicht te houden, zorgen medewerkers van Drakenrijk voor het toezicht. Toezichthouders zijn echter geen badmeesters. Van ouders wordt daarom verwacht, dat ze ook zelf hun kinderen in het oog houden.

Kevin Martens, parkmanager bij Drakenrijk, ziet een samenwerking met vertrouwen tegemoet: ‘De kennis en ervaring van de leden van de Reddingsbrigade vergroot de veiligheid in en rondom onze recreatieplas.‘ Voor de Tegelse Reddingsbrigade is deze samenwerking een mooie uitbreiding van haar activiteitenaanbod, naast het geven van opleidingen in zwembad De Wisselslag in Blerick en de hoogwaterhulpverlening. Voorzitter Daan Rutten: ‘deze samenwerking biedt onze leden de mogelijkheid hun kennis en ervaring te vergroten en hun hobby, die ze met veel plezier uitoefenen, in de praktijk te kunnen brengen’.

Tummers advertentie

Tagged