Online markt zoekt gratis adverteerders

Reuver

De Reuverse markt, ook wel Raadhuisplein genoemd, is vanaf heden ook online. De nieuwe online markt is opzoek naar adverteerders. Op internet zijn er verschillende pagina’s waar 2e hands artikelen verkocht worden, maar het blijkt dat er behoefte is aan een lokale advertentie plek voor hun goederen. Vaak is het probleem dat de advertenties gauw tientallen kilometers ver af te halen is. Verzenden is dan een optie, maar kost extra of blijkt achteraf teveel werk te zijn.

Bij een lokale advertentie site is het vanzelf sprekend dat men niet ver hoeft te reizen. Daarnaast is het ook handiger als men eerst wilt komen kijken voordat er betaalt wordt, wel zo handig. Adverteerders in de regio kunnen hun goederen gratis online zetten. Ondanks dat de site beperkt is tot de centrale omgeving van Midden & Noord Limburg, kan het aanbod flink groeien.

Heeft u nog wat spulletjes in huis, schuur of garage, zet ze gratis op de markt via Raadhuisplein.ruiver.nl (ook via mobiel en tablet toegankelijk)

Tummers advertentie

Tagged