Zoektocht na diefstal telefoon in kapsalon

112 Regio Peel en Maas

In Kessel is de politie een zoektocht gestart naar twee verdachten na een diefstal uit een kapsalon. Twee Frans sprekende mannen kwamen dinsdag de zaak binnen en deden zich voor als klanten. Zij gedroegen zich vreemd en zijn er vervolgens met een mobiele telefoon vandoor gegaan.

Bij die zoektocht heeft de politie een Burgernet bericht uitgestuurd, ook inwoners van omliggende dorpen zijn gevraagd om uit te kijken naar twee verdachten. In totaal z’n 11000 burgers. Na de diefstal zou het duo er vandoor zijn gegaan in een zwarte Audi met vermoedelijk een Pools kenteken. Een van de verdachten had een opvallend roze T-shirt aan en is op de zijkant van z’n hoofd kaal. Als u de verdachte ziet of mogelijk heeft gezien, kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Tummers advertentie

Tagged