Afgebroken tak zorgde voor gevaar Kesselseweg

112 Nieuws Reuver

Een afgebroken tak boven de Kesselseweg in Reuver zorgde woensdagavond voor een gevaarlijke situatie. De brandweer werd gealarmeerd om de tak te verwijderen, de grote tak dreigde met een stevige windvlaag omlaag te vallen. Voetgangers, fietsers en automobilisten zouden daardoor gewond kunnen raken als zij zich onder de tak bevinden.

Omdat de tak op redelijke hoogte zat moest er een ladderwagen uit Venlo komen om veilig te kunnen werken. Tijdens het zagen van de tak werd uit veiligheidsoogpunt de Kesselseweg in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Na een klein uurtje was het gevaar geweken en kon de brandweer na het opruimen retour.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/12Gj6Nt” standard=”http://www.youtube.com/v/PTK-gV03PE4?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=PTK-gV03PE4&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep2568″ /]


Foto’s: David Dunnaway

Tummers advertentie

Tagged