Gewoon Lokaal uitzending 5

Gewoon Lokaal

In de vijfde uitzending van Gewoon Lokaal gaan de onderwerpen over het pretpark Drakenrijk en het 110 jarig bestaan van het Reuversmannenkoor. Recreatie ondernemer Ton Derks van BillyBird legt uit hoe Drakenrijk er over enkele jaren kan uitzien. Ook legt hij uit waarom hij gekozen heeft voor de gemeente Beesel om een groot park te realiseren. Het Draaksteken hoort bij Beesel, maar het Draaksteken uitvoeren in het Drakenrijk? Derks legt zijn standpunt daar over uit.

In de lounge-woonkamer zit Bjorn Schoester met Fred Strous van het Reuversmannenkoor. Dat koor bestaat dit jaar 110 jaar, wat is er allemaal in die jaren gebeurt? Dat legt Strous volledig uit.

Op de Bank
Het onderdeel ‘Op de Bank’ is vanwege de zomer te komen vervallen. Maar wees niet getreurd, wilt u deelnemen aan het programma? Bijvoorbeeld als tafel gast, dat kan! Via Gewoon-Lokaal.nl kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan een van de uitzendingen. Liever niet in beeld maar toch een mening geven? Dat kan uiteraard ook, via e-mail, gastenboek of Facebook.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/14Lc5cK” standard=”http://www.youtube.com/v/pEotSggC8T4?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=pEotSggC8T4&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9813″ /]
Tummers advertentie

Tagged