PvdA: “Burgerinitiatief om zeep geholpen”

Beesel Nieuws Sport

De Beeselse PvdA afdeling is van mening dat het burgerinitiatief van Bieslo om zeep is geholpen. Het gaat om een initiatief van Bieslo om bij het voetbalveld een beugelbaan aan te leggen. Door de aanleg van de beugelbaan kunnen meer activiteiten voor nog meer burgers op het sportpark plaatsvinden. De financiering voor de verbouwing is een verzameling van subsidie van de provincie voor een brede maatschappelijke voorziening, bijdrage van het gezamenlijk kernenoverleg en een gedeelte van de financiĆ«n komt van Bieslo zelf. Bieslo gaat slim om met kosten bij de verbouwing van de kantine. Dit laatste mag dus niet, “Alles wat minder uitgegeven wordt, moet aan de hypotheek worden besteed” aldus het college en verschillende gemeente fracties.

Wij vinden het bedroevend dat dit burgerinitiatief zo om zeep wordt geholpen. En dat juist de kansen om vanuit initiatieven van burgers een sportaccommodatie een multifunctionaliteit te geven waar jong en oud samen bezig zijn, laat het college hierbij liggen” aldus Gemmie Derksen van de PvdA.

Tummers advertentie