Reuvenaar verdacht van brandstichting Parklaan

112 Nieuws Reuver

De politie heeft vorige week een 26-jarige man uit Reuver opgepakt op verdenking van brandstichting, dat heeft de politie dinsdag bekend gemaakt.

Op 11-mei werd er brand gesticht aan de achterzijde van een woning aan de Parklaan. Die brand werd tijdig opgemerkt door de buren waardoor de brandweer de bewoner uit de woning werd gered. Van de brandstichting zijn beelden gemaakt vertelt een bron aan Ruiver.nl. De verdachte zou daar op te zien zijn waarna er brand uit breekt aan een rolluik.

Het ingestelde onderzoek van de politie leidde tot de aanhouding van de verdachte die in zijn woning werd aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en in bewaring gesteld. Wat zijn motief zou zijn en waarom de politie er dinsdag pas mee naar buiten komt is niet bekend gemaakt.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ standard=”http://www.youtube.com/v/kp7D_uUkOac?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=kp7D_uUkOac&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4878″ /]

Tummers advertentie