Bestuurder en hond zwaar gewond na ongeval met busje

112

Een 48-jarige automobilist uit Venray is woensdagmiddag rond 18.00 uur ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongval op de A73. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De man reed in noordelijke richting toen hij vermoedelijk in de berm terecht kwam, toen hij dat wilde corrigeren is hij aantal keren over de kop geslagen. Het slachtoffer is door omstanders uit het wrak bevrijd. De arts van de opgeroepen traumahelikopter heeft de man in de ambulance begeleid naar het ziekenhuis. De man had een hond bij zich die bij de aanrijding eveneens ernstig gewond is geraakt. Hij is meegenomen door de dierenambulance. De A73 is in noordelijke richting enige tijd afgesloten geweest omdat de traumahelikopter moest landen op de rijbaan.

Tummers advertentie