Poes in de boom moet lang wachten op redding

Nieuws Reuver

Een poes die bij de Lommerbergen in Reuver hoog in de boom zit,  zal een aantal uren nog moeten wachten op zijn redding. De poes zit al ruim twee dagen hoog in de boom op het vakantie park en kan of durft er niet uit. Zondag werd besloten om de brandweer er bij te halen, die kwam met een ladderauto een poging wagen, maar kwam vier meter te kort door het beveiligingssysteem dat optrad toen de auto begon over te hellen.

Om de poes er uit te jagen met de brandweer spuit zou geen optie zijn volgens de brandweer, “Er zijn misschien 20 mensen die dat prima vinden, maar een enkeling zou er op tegen zijn“. De Lommerbergen gaat maandag zelf het poesje uit de boom halen, hoe ze dat gaan doen is nog niet duidelijk.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/16CcVsc” standard=”http://www.youtube.com/v/doIgvrUnxa0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=doIgvrUnxa0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep7136″ /]

Foto’s: David Dunnaway

 

Tummers advertentie

Tagged