Onvergetelijke dag voor PSW bewoners

Nieuws Reuver
De brandweer heeft maandagavond tientallen bewoners van de PSW zorginstelling in Reuver een onvergetelijke avond bezorgd. De brandweer kwam paar jaar geleden in contact met de bewoners na een uitruk in de buurt. Verschillende bewoners waren sinds dien helemaal fan van de Reuverse brandweer vrijwilligers. Post commandant Jos Geerlings wilde iets leuks doen voor de bewoners, hij nodigde de bewoners uit om naar de kazerne te komen om leuke dingen te doen.
Zo mochten ze een ritje mee rijden met de grote en kleine brandweer auto door Reuver heen. Water en brandweer is on losmakend van elkaar, er lagen twee slangen waarmee ze mochten spuiten, zoals op brandweer mensen, vriendjes en vriendinnetjes. Van de postcommandant kregen alle bewoners een ‘brandweer-diploma’, daarmee hebben ze het bewijs dat zij in een brandweerauto hebben gereden en ‘geblust’ hebben. Of de brandweer dit vaker gaat doen voor de bewoners van PSW is niet bekend.
[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/18YY55g” standard=”http://www.youtube.com/v/WsDHWdNCOxI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=WsDHWdNCOxI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep7487″ /]
Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged