Bergerhofweg gaat op de schop

Nieuws Offenbeek Reuver

De Bergerhofweg, het gedeelte tussen de Mariastraat en de Offenbekerweg, gaat op de schop. Het wegdek op dat stuk is door de vorst van vorige winters fors beschadigd. Er worden daarom nieuwe asfaltlagen aangebracht en langs het asfalt komen grastegels. De werkzaamheden starten op 5 augustus 2013 en duren z’n 4 weken.

Verkeer
In deze periode is er géén doorgaand verkeer mogelijk op dat gedeelte van de Bergerhofweg. Let op de verkeersborden. Het verkeer wordt omgeleid via de Offenbekerweg, de Broeklaan en de Mariastraat.

Veiligheid
Gedurende de werkzaamheden gelden er maatregelen voor de veiligheid van wegwerker én weggebruiker. Ook staan de maatregelen aangeven met bebording en afzettingen. Indien de weersomstandigheden te slecht zijn, worden de werkzaamheden uitgesteld.

Informatie
Aanliggende bedrijven en aanwonenden zijn door de aannemer via een bewonersbrief over de uitvoering geïnformeerd.
Voor meer informatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer R. Kurvers van Kurvers Wegenbouw. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 06-11 01 35 94 of 045-575 11 55. Ook kunt u met vragen terecht bij dhr. E. Hunnekens, projectleider van de gemeente en bereikbaar op 077-474 92 92.

Tummers advertentie

Tagged