Jongen mishandeld in Reuver

112 Nieuws Reuver

Woensdagavond rond half zeven is een 24-jarige jongen mishandeld zonder redenen door een groep jongeren. De man liep vanaf het station Reuver naar huis en liep bij de fietsenstalling van een supermarkt aan de Pastoor Vranckenlaan. Toen hij op de grote parkeerplaats achter de supermarkt kwam, werd hij ineens aangevallen door een hem onbekende jongen. Hij werd meerdere keren geslagen. Een meisje, mogelijk de vriendin van de aanvaller, en een paar andere jongens keerden zich ook tegen het slachtoffer. Een van de belagers beet het slachtoffer tenslotte hard in de arm.

Na deze aanval rende de groep weg in de richting van het gemeentehuis en/of station. De groep had tassen bij zich en kwam mogelijk van het zwembad af. Deze jongens hebben mogelijk informatie over de groep en/of de mishandeling. Dezelfde groep is mogelijk ook verantwoordelijk voor een vernieling van een ruit van een woning aan de Rustoord, kort voor het moment van de mishandeling.

Op het moment van de mishandeling reden twee jongens op de fiets op het parkeerterrein van de supermarkt in de richting van de kerk/Karel Doornmanlaan. Er moeten meer getuigen zijn dan enkel de twee voorbij fietsende jongens. De terrassen rondom de markt in Reuver waren namelijk goed gevuld ten tijde van de mishandeling.

Het slachtoffer heeft zich onder behandeling moeten stellen van een dokter. Ook door de beet in zijn arm zal verder medisch onderzoek verricht moeten worden om te achterhalen of hij besmet kan zijn met een overdraagbare ziekte.

Heeft u meer informatie over deze groep, op de Rustoord of de parkeerplaats achter de PLUS, of heeft u deze groep mogelijk gezien bij het station in Reuver, meld u dan bij de politie. U kunt uw informatie kwijt via 0900-8844.

Tummers advertentie

Tagged