Reuverse op vierde plek Brillendraagster van het jaar

Reuver

De Reuverse Stefanie van Ulft is op de vierde plek geƫindigd in de race om Brillendraagster van het jaar te worden. Eerder promoten wij haar al om eerste van Limburg te worden, dat is ze uiteindelijk ook geworden met een flinke voorsprong van de rest. Als provinciaal winnares heeft ze een cadeaubon van Specsavers Venlo gekregen ter waarde van 139 euro.

Bij de bekendmaking van de top-3 finalisten van alle provinciale winnaars kreeg zij het volgende bericht van de jury “Hoewel je wel de meeste stemmen uit je provincie hebt behaald, ben je helaas niet geĆ«indigd in de top-3. Een lastige keuze, want iedere kandidaat straalde op de foto’s zeker uit het leuk te vinden een bril te dragen. We willen je bedanken voor je deelname aan Brildrager van het Jaar 2013.

De landelijke winnaar, gaat naar fashion capital New York voor een fotoshoot, geschoten door Helena Christensen. Ruim 900 brildragers hadden zich ingeschreven voor deze editie.

Tummers advertentie

Tagged