Benzine dieven gepakt na achtervolging

112 Regio Venlo

Twee mannen van 18 en 21 jaar uit Echt en Venlo zijn donderdagmiddag aangehouden op de Ulingshofweg in Tegelen op verdenking van tanken zonder te betalen.

Het tweetal had bij een tankstation aan de Kaldenkerkerweg getankt en waren weggereden zonder te betalen. Een getuige van het voorval is achter de auto aangereden. Hij probeerde hen de weg te blokkeren. Het tweetal probeerde weg te rijden maar raakte daarbij de auto. Het tweetal stapte uit en rende weg het veld in. De gewaarschuwde politie zag hen bij het talud van de A74. Op het moment dat zij de politie zagen, vluchtten zij weer het veld in. Daar konden zij worden aangehouden. Zij werden overgebracht naar het politiebureau waar zij voor verhoor werden ingesloten.

Tummers advertentie