Daders van mishandeling lopen nog vrij rond

112 Nieuws Reuver

De daders van de mishandeling woensdagavond in het centrum van Reuver lopen nog vrij rond. Volgens de politie zou het gaan om minimaal twee personen die verantwoordelijk zouden zijn voor de verwondingen van het 24-jarige slachtoffer. Die werd op een parkeerplaats achter achter een supermarkt niets vermoedend aangevallen.

Bij de politie hebben zich na de mishandeling 20 getuigen gemeld, die worden komende dagen gehoord. Ondanks dat er een aantal getuigen zich hebben gemeld vraagt de politie “als er nog meer mensen zijn die iets hebben gezien of gehoord of weten van de mishandeling om zich te melden. Dat kan via 0900-8844, maar ook anoniem zodat het onderzoek met de informatie door kan” aldus de woordvoerder.

Waarom de jongen werd mishandeld is niet duidelijk, het heeft de schijn van zinloos geweld. Zodra alle getuigen zich gemeld hebben en een verdachte is aangehouden kan de politie met zekerheid zeggen of het gaat om zinloos geweld of niet.

De jongen maakt het na omstandigheden goed, hij heeft een aantal klappen gekregen op z’n lichaam en heeft een beet wond aan zijn arm/hand.

Tummers advertentie

Tagged