Verschillende vrouwen betast door man op scooter

112 Nieuws Regio Peel en Maas Reuver

De politie is op zoek naar een nog onbekende scooterrijder die de afgelopen weken diverse vrouwen onzedelijk heeft betast.

De slachtoffers worden onder het fietsen betast terwijl de scooterbestuurder naast hen rijdt. Tevens laat de verdachte zijn geslachtsdeel zien. De man heeft woensdag in Reuver en vandaag in Kessel toegeslagen. Er zijn de laatste weken meldingen vanuit Weert, Well, Grashoek en Cuijck binnengekomen. De man rijdt op een zwarte scooter, heeft een zwarte helm, is ongeveer 30 jaar, heeft een stevig postuur en een bol gezicht.

De politie adviseert vrouwen in voorkomende gevallen om lawaai te maken waardoor de directe omgeving alert wordt en de verdachte hopelijk afhaakt. Tevens is het belangrijk om zo snel mogelijk de politie te bellen via 112. Vrouwen die de afgelopen periode ook slachtoffer zijn geweest van deze persoon en nog geen melding bij de politie hebben gedaan, worden verzocht om dit alsnog te doen via 0900-8844.

Tummers advertentie