Gewoon Lokaal zoekt versterking

Gewoon Lokaal

Gewoon Lokaal is hét actualiteitenprogramma uit de regio Beesel-Reuver. In dit programma staan lokaal nieuws, lokale muziek, lokale verenigingen, lokale evenementen en een breed scala van lokale onderwerpen en ontwikkelingen centraal. Kortom, het ‘lokale’ is de drijvende kracht.

Elke maandelijkse uitzending komen gasten aan het woord over de gespreksthema’s en reageren op het item ‘Op de Bank’. De zitbank is de ‘opiniepeiler’ die de inwoners van de gemeente Beesel in staat stelt om hun mening weer te geven over een gespreksthema. Gewoon Lokaal wil het team gaan versterken met 4 vrijwilligers. Voldoe jij aan onderstaand profiel? Laat dan snel een berichtje achter en we nemen contact met je op.

Ben jij?:
– Een enthousiaste vrijwilliger.
– Goed in het samenwerken in teamverband.
– Bereid om ong. 5 dagen per maand beschikbaar te zijn.
– Bereid om een weekend per maand beschikbaar te zijn.
– Niet camera schuw en heb je presenteer talent. (Dit geld alleen als je solliciteert naar de functie als presentator)

Welke functies bieden wij aan:
– Presentator.
– Studiocrew.
– Crew voor buitenopnames.

Wat bieden wij:
– Een leuke werkomgeving met veel afwisseling.
– Inspraak in het uitwerken van het TV-programma.
– Leuke collega’s.

Heb je interesse? Stuur dan snel een mailtje met je motivatie en foto naar [email protected] onder vermelding van sollicitatie vrijwilliger T.A.V. B.Schoester. Je kunt reageren tot en met 1 september!

Tummers advertentie