Meer vrouwen melden zich vanwege exhibitionistische scooterrijder

Regio Peel en Maas Reuver

Er hebben zich nog enkele slachtoffers gemeld die onzedelijk zijn betast door een man op een zwarte scooter. Het gaat om vrouwen uit Baarlo, Neer en Haelen. Vorige week werd bekend dat een man op een zwarte scooter vrouwen op de fiets had betast en vervolgens zijn geslachtsdeel toonde. Dat deed hij in Reuver en Kessel.

De politie benadrukt dat het niet om recente gevallen gaat. De vrouwen die zich nu gemeld hebben werden lastiggevallen in de weken voor de publicaties in de media. Daarna zijn geen nieuwe incidenten gemeld.

De politie adviseert vrouwen in voorkomende gevallen om lawaai te maken waardoor de directe omgeving alert wordt en de verdachte hopelijk afhaakt. Tevens is het belangrijk om zo snel mogelijk de politie te bellen via 112. Vrouwen die de afgelopen periode ook slachtoffer zijn geweest van deze persoon en nog geen melding bij de politie hebben gedaan, worden verzocht om dit alsnog te doen via 0900-8844.

Tummers advertentie