Solar weekend uitverkocht

Events Regio Roermond

De allerlaatste tickets voor de 9e editie van het Solar Weekend Festival in Roermond zijn dinsdag verkocht, dat heeft de organisatie laten weten. Het is voor de 4e jaar op rij dat het evenement is uitverkocht. Wie nog kaarten wil kan het beste op Twitter en Facebook kijken, er zijn verschillende die hun kaarten op het laatste moment alsnog willen afstaan om bepaalde redenen. Het evenement dat van 1 tot en met 4 augustus plaatsvindt aan de Maasplassen in Roermond trekt 25.000 bezoekers per dag.

Line-up
De muzikale line-up loopt uiteen van jazz tot techno en van (neo-)klassiek tot hiphop. Dit jaar maken onder meer Staygold, The Opposites, Goldfish, Fresku en Kraantje Pappie hun opwachting op één van de acht verschillende muziekpodia.

Solar Weekend wordt sinds 2005 georganiseerd en is een festival met evenveel aandacht voor muziek als voor de bijzondere randprogrammering met onder meer verrassende theatervoorstellingen, een hippiemarkt met toekomstvoorspellers, graffitikunstwerken en creatieve bouwinstallaties. Ook organiseert Solar opnieuw het grootste watergevecht van Nederland met maar liefst 3000 deelnemers.

Tummers advertentie