Primark naar Venlose binnenstad

Regio Venlo

Goed nieuws voor shopaholics in de regio, modeketen Primark opent volgend jaar haar 5e winkel. De winkel krijgt een plek in Venlose binnenstad bij De Luif, onder de nieuwe Middenzaal van Theater de Maaspoort. Primark heeft op dit moment ruim 250 vestigingen in acht landen.

Wanneer de winkel opent is nog niet bekend. De komende 6 maanden vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats aan het pand, daarna kan Primark de winkel afbouwen en inrichten. De gemeente is enthousiast over de komst van de winkel. Zo zou het goed zijn voor de Venlose binnenstad en een boost voor de werkgelegenheid.

Primark staat bekend om de verkoop van kleding op de laagste kosten van de markt. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de keuze van goedkope leveranciers, het maken van kleding met eenvoudige ontwerpen en stoffen en het gebruik van diverse eigen merknamen.

Tummers advertentie