Viva Classic Live naar 2-daags evenement

Events Regio Venlo

Viva Classic Live wordt uitgebreid naar twee dagen, dat heeft Omroep Venlo laten weten. Behalve zondag 8 september is er ook op zaterdag 7 september al een klassiek concert op de Markt in Venlo. Viva Classic Live kende vorig jaar de eerste editie.

Volgens organisator Sef Thissen was de vraag zo groot dat er is besloten om een extra concert te plannen. Voor zondag waren er zevenhonderd plekken beschikbaar. Die waren snel weg. Ook voor zaterdag zijn zevenhonderd zitplaatsen beschikbaar. Viva Classic Live is geheel vrij toegankelijk!

Zondag zal de stad Venlo geheel in het teken staan van de klassieke muziek. Er is een dagprogramma op de Oude Markt voor Theater De Maaspoort. ’s Avonds is er een spetterend avondconcert op de markt voor het stadhuis. Tijdens het dagprogramma kunt u genieten van een groot concert gebracht door een kleine 200 musici uit de gemeente Venlo. Deze liefhebbers, talenten en professionals vormen voor deze gelegenheid een symfonie orkest en koor. Van 13.00 uur tot 17.00 uur is dit hele concert inclusief voor- en na-beschouwing te volgen via Omroep Venlo FM.

Tummers advertentie