Brandweer verwijdert gevaarlijke loshangende takken

112 Nieuws Reuver

De Reuverse brandweer heeft vrijdagmiddag twee gevaarlijke loshangende takken verwijdert. De twee takken hingen boven de weg en een voetgangers pad aan de Oude Schans in Reuver. Mogelijk dat de twee takken resten zijn van de storm afgelopen weekend. Toen de brandweer na een melding poolshoogte kwam nemen werd besloten om de ladderwagen uit Venlo te laten komen om veilig de tak meters boven de grond in stukken te zagen.

Komende nacht wordt opnieuw noodweer verwacht, mogelijk dat er dan opnieuw takken afbreken. Als de takken of eventueel omgevallen bomen een gevaar op leveren voor mens en dier is het raadzaam om met de brandweer te bellen via 0900-8844.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/14MJLF0″ standard=”http://www.youtube.com/v/5pahip6Bwo8?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=5pahip6Bwo8&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep2245″ /]

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie