Dagrecord hitte officeel gebroken

Nieuws Overige

Iedereen gefeliciteerd, sinds de thermometers bij het KNMI in De Bilt de temperatuur registreren is het nog nooit zo warm geweest als vandaag. Rond drie uur tikte de thermometer de 32 graden aan. Meteorologen verwachtten al dat het record zou sneuvelen, want de temperatuur kan aan het eind van de middag oplopen naar bijna 37 graden, zoals in Reuver.

In de nacht van vrijdag op zaterdag worden onweersbuien verwacht, waarvoor het KNMI een waarschuwing heeft afgegeven. Er is volgens de woordvoerder nog geen aanleiding voor een weeralarm, maar de situatie wordt scherp in de gaten gehouden. In het weekeinde volgt ”ideaal zomerweer” van rond de 23 graden.

Wat doe u met dit warme weer? Maak een foto en stuur die naar [email protected] of twitter naar @Ruiver_nl (#reuver #beesel #offenbeek ook mogelijk)

[blaze cats=1]

Tummers advertentie