Gewoon Lokaal uitzending 6

Gewoon Lokaal

In de zesde uitzending van Gewoon Lokaal gaan de onderwerpen over een fietstocht naar het Spaanse Santiago de Compostella en de nieuwe editie van de BeachParty in Beesel. Een fietstocht vanuit Reuver naar Santiago de Compostella is een hele onderneming, Harry Vermegen deed het en doet zijn verhaal. De organisator van de BeachParty zit in de lounge-hoek om en vertelt over zijn ervaringen en ambities over afgelopen en komende jaren.

Het jaarlijkse feestje in Beesel zit aan zijn limiet en wil graag uitbreiden. Zo zijn de organisatoren in gesprek met verschillende ondernemers om de mogelijkheden te bespreken. Een groot feest op Drakenrijk zou een van de mogelijke opties kunnen worden.

De muziek in deze uitzending wordt ingevuld door de Duitse artiest Andreass Weiss. Steeds vaker is hij in de omgeving te zien, vooral met slager of oktober feesten.

Op de Bank
Het onderdeel ‘Op de Bank’ is vanwege de zomer te komen vervallen. Maar wees niet getreurd, wilt u deelnemen aan het programma? Bijvoorbeeld als tafel gast, dat kan! Via Gewoon-Lokaal.nl kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan een van de uitzendingen. Liever niet in beeld maar toch een mening geven? Dat kan uiteraard ook, via e-mail, gastenboek of Facebook.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1ehEYkG” standard=”http://www.youtube.com/v/_FjulzhW51I?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=_FjulzhW51I&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep2853″ /]
Tummers advertentie