Gemeente Beesel scoort slecht op sociaal media

Gem. Beesel

De gemeente Beesel scoort het slechts op het gebruik van Sociale media zoals Twitter en Facebook. Dat blijkt uit een onderzoek van een Venloos onderzoek bureau. Beesel heeft namelijk geen Twitter en Facebook account terwijl er 4900 inwoners wel een Facebook account hebben en 732 bij Twitter zijn aangesloten.

Volgens het Venlose bureau is dit een gemiste kans, omdat sociale media belangrijk kan zijn voor het informeren van burgers. Om toch alle nieuwtjes te kunnen volgen vanuit de gemeente kan men het beste Ruiver.nl op Facebook volgen en @Ruiver_nl op Twitter. De gemeente Beesel heeft wel aangegeven dat zij bezig zijn met het activeren van een Twitter en Facebook account, wanneer dat actief gaat zijn weet de communicatie medewerkster nog niet. De burgemeester Petra Dassen is overigens wel te volgen op Twitter en Facebook.

Tummers advertentie