Bewoner mishandelt door inbrekers

112 Regio Roermond

Een 76-jarige bewoner van het Kerkpad is woensdagnacht rond 03.40 uur gewond geraakt nadat hij ongenode gasten in zijn woning had betrapt.

Het slachtoffer werd met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen toen hij twee verdachten in zijn woning aantrof die hadden ingebroken. Er was een ruit van de woning ingeslagen. Het is niet bekend of er ook iets buit is gemaakt. Het slachtoffer werd met een hoofdwond per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en daar opgenomen, hij verkeert niet in levensgevaar. De verdachten zijn daarna gevlucht met een kleine blauwe auto, een Suzuki Swift welke vannacht uitgebrand werd aangetroffen in het Duitse Nettetal. De auto bleek eveneens afgelopen nacht te zijn gestolen op de Laaghuissingel in Venlo. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt eventuele getuigen van de inbraak, autodiefstal of het in brand steken van de auto om contact met haar op te nemen.

Tummers advertentie