Vrouw in scootmobiel verwondt door berovers

112 Regio Roermond

Een 49-jarige vrouw uit Roermond is maandagmiddag in haar scootmobiel beroofd van haar fototoestel in Asselt. De vrouw reed rond uur op de Eindweg toen zij door twee mannen op een rode scooter werd klemgereden. De passagier, gekleed in een groen T-shirt, stapte af en probeerde met geweld het fototoestel uit de handen van het slachtoffer te rukken.

Hierbij gebruikte hij zoveel geweld dat de vrouw uit de scootmobiel op de weg viel. Hij wist het fototoestel alsnog te pakken te krijgen waarna het tweetal wegreed over de Asseltseweg richting Swalmen. Het slachtoffer raakte door de val gewond aan haar been, hand, schouder en ribben. De twee droegen geen helm en hadden korte donkere haren. De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij worden gevraagd contact op te nemen met de politie via het algemeen telefoonnummer 0900-8844.

Tummers advertentie