Jongen door twee mannen mishandeld

112 Beesel Nieuws Reuver

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 24-jarige jongen uit Reuver slachtoffer geworden van een laffe misshandeling. Dat gebeurde rond 2 uur op de Beeselseweg tussen Beesel en Reuver. Nog twee onbekende jongens op een scooter begonnen de Reuvernaar te mishandelen zonder enige aanleiding. Zover bekend heeft het slachtoffer er een hoop blauwe plekke en kneuzingen aan overgehouden.

De politie is opzoek naar getuigen van de mishandeling en roept op om mensen die iets hebben gezien of gehoord zich te melden via 0900-8844 of via meld misdaad anoniem via 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de politie als u een scooter met daarop twee jongens heb zien rondrijden in de omgeving van Reuver of Beesel in het genoemde tijdstip.

Tummers advertentie

Tagged