Recept van Beeselse Beachparty altijd nog vers

Beesel Events Nieuws

Het recept van de Beeselse Beachparty is na jaren altijd nog vers. Afgelopen vrijdag kwamen er volgens de organisatie 1200 man naar de Markt in Beesel. Met opnieuw goede artiesten op de eerste avond bleef het lang gezellig. Vanaf acht uur gingen de deuren open, vanaf tien uur begon het gezellig druk te worden.

Het hoogtepunt van de avond was het 60 minuten durende optreden van Feest DJ Ruud die z’n naam meer dan waar heeft gemaakt. De uit Belfeld afkomstige DJ zorgde dat alle voetjes uit het zand gingen. Burgemeester Petra-Dassen kwam ook een kijkje nemen, zij was enthousiast van het hele evenement, maar ging na tiental minuten weer.

Volgend jaar heeft de organisatie de intentie om op het immens grote terrein van Drakenrijk iets te organiseren. Daar waar plek is voor duizenden man, al moet dat bezoekersaantal ook rustig groeien.

Kermis attractie
Dit jaar wilde de organisatie op de vrijdag een kermis attractie neer zetten, echter werd 48 uur voor het evenement de attractie afgezegd. Waarom is niet duidelijk, de plek waar de attractie zou komen te staan werd gevuld met een extra grote eet hoek.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/15pZ2Mj” standard=”http://www.youtube.com/v/mTQ5mcdGNs0?fs=1″ vars=”ytid=mTQ5mcdGNs0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep6923″ /]

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie