Crazy Saturday gezellig en lachwekkend

Beesel Events Nieuws

De tweede dag van de Beeselse Beachparty werd afgesloten door The Steaming Piano’s en zangduo Wil en Julia op de Markt in Beesel. Na de druk bezochte vrijdagavond werd ook de zaterdag bezocht door honderden feestvierders.

The Steaming Piano’s zorgden voor een hoop entertainment met twee allround pianisten en een drummer. Als een jukebox speelden ze alleen verzoekjes van het publiek, en dat waren er een hoop. Voor Drentse artiesten was niets te gek, ze speelden onder andere ’70′s, ’80′s, nummers uit de huidige Top 40, Nederlandstalig en Happy Hardcore/Hardstyle. Voor elke bezoeker wel iets. Julia, die tussendoor samen optrad met Wil werd gevraagd om een paar nummers mee te zingen, en dat lukte uitstekend. Een avond die niet snel vergeten zal worden.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged