Reuvers ABN Amro kantoor gaat sluiten

Nieuws Reuver

Het ABN Amro kantoor in Reuver gaat sluiten, dat heeft de bank vandaag bekend gemaakt. Vanwege het sterk afgenomen klantbezoek sluit ABN AMRO het kantoor in Reuver aan het Raadhuisplein na 6 september 2013. Op dezelfde locatie komt een geldautomaat met meer functies. Klanten zijn ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op het kantoor aan het Wilhelminaplein 11 in Tegelen.

In Tegelen is het kantoor doordeweeks open tijdens reguliere openingstijden. De geldautomaat in Reuver heeft meer functies dan de huidige geldautomaat. Naast opnames zijn ook stortingen mogelijk en is de geldautomaat uitgerust met het ‘live view’ systeem voor extra veiligheid. Ook blijft er een sealbagautomaat achter waarmee zakelijke klanten hun sealbags kunnen blijven storten.

Tummers advertentie

Tagged