Politie vraagt alert te zijn op vage figuren

Regio Roermond

Dinsdag werd in Swalmen door een man van circa 43 jaar snoep aangeboden bij het speelpleintje gelegen aan de Koningin Emmastraat. Door de kinderen werd hier goed op gereageerd door er niet op in te gaan en rechtstreeks naar huis te gaan.

De man zou lang zwart haar hebben, tatoeages op de armen hebben en roken. Hij verplaatste zich mogelijk in een zwarte stationwagen. In deze auto zat ook een vrouw waar verder niets van bekend is.

De intenties van de man en vrouw zijn onbekend, de politie adviseert om uw kinderen te instrueren dat ze in dit soort situaties meteen naar huis gaan of bij een vriendje/vriendinnetje naar binnengaan en doe melding bij politie.

** UPDATE REUVER **
In Reuver zou bij de speeltuin van een basisschool donderdagochtend ook een kind benaderd zijn. Het kindje besloot om terug de school in te gaan en waarschuwde de docente. Of het om de zelfde personen gaat is nog niet duidelijk. De politie bevestigde de melding, zij hebben een onderzoek ingesteld na de twee meldingen.

Tummers advertentie

Tagged