Beelden van inbraak Drakenrijk online

112 Reuver

In de nacht van 24 op 25 juli 2013 is er tussen rond kwart voor vier ingebroken bij Drakenrijk. Vier inbrekers gingen er met de kluis en de volledige inhoud van de kluis vandoor. Uit de schuur weten zij eerst een steekkar te bemachtigen, vervolgens klimmen zij via het dak het kantoor van Drakenrijk binnen en openen beneden de zijdeur (film). Daarna gooiden zij de kluis van de trap af naar beneden. Opvallend was dat deze vier – vermoedelijk jonge – mannen de kluis én het steekkarretje precies wisten te vinden. Het is niet bekend wat de totale inhoud van de kluis was.

Deze inbraak was een flinke tegenvaller voor het park; het was het allereerste seizoen voor BillyBird Park Drakenrijk. Dit park bestaat nu alleen nog uit een strandbad met springkussens, maar zal zich in de loop der tijd ontwikkelen naar het voorbeeld van het Volkelse BillyBird Park Hemelrijk in Noord-Brabant. Herkent u (één van) deze vier inbrekers op de film? Dan hoort de Politie Noord-Limburg dit graag van u via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

[embedplusvideo height=”380″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/16S6DIs” standard=”http://www.youtube.com/v/t9vWF95tNbg?fs=1″ vars=”ytid=t9vWF95tNbg&width=640&height=380&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep1621″ /]
Tummers advertentie