Inschrijvingen Belfeldse Kermisloop gestart

Events Sport

De inschrijvingen voor de Belfeldse Kermisloop zijn van start gegaan. Tijdens de kermis in Belfeld zal op zondag 29 september weer de traditionele “Fysio Fitness Belfeld Kermisloop” plaatsvinden waarvoor men zich inmiddels kan inschrijven via www.inschrijven.nl.

Net als vorig jaar heeft Stichting Cultuur en Sport Belfeld ontzettend veel energie gestopt in dit evenement wat niet meer weg te denken is tijdens de Belfeldse kermis. Er is een bambinoloop, jeugdloop en een 5 en 10km verdeel over diverse categorieën. Voor elke deelnemer is er uiteraard een leuke attentie.

Alle routes lopen door het centrum van Belfeld. Start en Finish is net als verleden jaar op de Schoolstraat nabij 100Mhz.Het secretariaat zal dit jaar gehuisvest worden in “Gemeenschapscentrum de Hamar”. Inmiddels hebben zich al 6 Joekskapellen opgegeven om de lopers tijdens de “Fysio Fitness Belfeld Kermisloop” muzikaal een hart onder de riem te steken.

Natuurlijk hoop de stichting Cultuur en Sport Belfeld dat er zoveel mogelijk lopers deelnemen en beide winnaars van afgelopen jaar Jeroen Pollen en Irma van Rijswijck hun titel komen verdedigen.

Tummers advertentie