Elke avond feest tijdens Reuverse kermis

Events Nieuws Reuver

Vanaf 30 augustus is het weer zover, de jaarlijkse kermis Oppe Ruiver. Zoals voorgaande jaren zijn er naast de vele attracties zijn er weer 2 feest tenten staan bij voormalig Boezzz en Bloezzz & bij Café Ronckenstein.

In de ‘Boezzz tent’ zal op zaterdag Dj Sanjo , zondag dj Zé Roberto en traditie getrouw op de maandag dj Bix om er wederom een feestje te bouwen.

Bij café Ronckenstein begint het feest al op vrijdag, op deze avond zulle de dj’s Arie en Henny en zangduo Sandra en Marco een Duits feestje komen bouwen, op zaterdag maken Dj Ruud en zanger Marcello er een ouderwets gezellig feestje . Zondag vanaf 15.00uur zullen Duo Thei en Joop hun klanken laten horen, en zal Dj Paul van de Laar het feestje ’s avonds afmaken.

Op Maandag komen Thei en Joop wederom om 15.00uur en zal daarna Dj Guido komen draaien. Ook op Dinsdag is er dit jaar wederom een mooi feestje, het duo Joep En Joep gaan met hun gitaren proberen iedereen aan het zingen te krijgen, gegarandeerd gezellig en lachwekkend.

Ook zijn er tussen de kermis attracties optredens van verschillende artiesten. Zo is op de zondag het klus duo Buurman en Buurman op de markt. Dinsdagavond is er straat theater met verschillende circus acts dat wordt afgesloten een show met brandende fakkels. Op de woensdag is er nog ’t jaarlijke senioren middag. En in de na middag een optreden van clown Desalles.

Kortom het belooft weer een mooi feest te worden voor jong en oud. Voor een overzicht van de gemelde activiteiten zie onze agenda (klik hier).

Tummers advertentie