Verdachte overval Zeeman en Kleine chef na drie jaar gepakt

112 Nieuws Offenbeek Reuver

De politie heeft door onderzoek na een DNA-match een 23-jarige man uit Hoensbroek aangehouden als verdachte van een tweetal overvallen die gepleegd werden in 2010.

Uit onderzoek kwam naar voren dat het DNA van de man bleek te matchen met sporenmateriaal dat is aangetroffen bij overvallen in Reuver. Daarop is de verdacht aangehouden. De man wordt ervan verdacht op 4 augustus 2010 van de Zeemanwinkel aan de Rijksweg in Reuver te hebben overvallen. Hij bedreigde hier met een wapen een aantal personeelsleden waarna hij een greep in de kassa deed en verdween. Bij de overval raakte niemand gewond.

Daarnaast is de man ook verdachte van een overval rond sluitingstijd op een frituur aan de Keulseweg in Reuver op 9 december 2010. Hier werd een personeelslid bedreigd en door de verdachte tweemaal met een vuurwapen geschoten. Niemand raakte gewond en de verdachte vluchtte zonder buit in onbekende richting weg.

Tummers advertentie