Rockstation zet de toon met eerste publiekelijke optreden

Events Nieuws Reuver

De eer van het eerste publiekelijke optreden in The Rockstation ging naar The Howlin’ Stone en Fin de Siècle. Voor vele was het stil na de officiële opening van de muziek tempel. In alle stilte werd volop gewerkt om alle mogelijkheden van het markante gebouw te kunnen benutten.

Zondagavond was de cd-presentatie van de jonge Limburgse folk-pop band Fin De Siècle. Op het voorprogramma stond de Reuverse bleusband Howlin’ Stone. Ruim 175 enthousiaste fans, liefhebbers en belangstellende wisten de weg te vinden. Ook burgemeester Petra Dassen kwam een kijkje nemen en was onder de indruk.

In het najaar zullen er naast live concerten ook thema avonden gaan plaatsvinden, denk hierbij bijv. aan een bluesavond, of een Ierse avond. Verder komen er clinics, jamsessies etc. etc.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1fdsQSn” standard=”http://www.youtube.com/v/C_T0F9c03io?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=C_T0F9c03io&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep7793″ /]

Klik op de afbeelding voor meer foto’s

Foto: David Dunnaway / Album: Sharik Derksen
Tummers advertentie

Tagged