Engelse verpleegkundige helpt gevallen vrouw in Reuver

112 Nieuws Reuver

Een verpleegkundige van de Engelse ambulancedienst heeft dinsdagavond een vrouw geholpen nadat zij met de fiets was gevallen in Reuver. De vrouw was samen met een groep vriendinnen onderweg naar huis toen zij op de Kesselseweg ter hoogte van de Lommerbergen ten val kwam. De vrouw kwam met haar fiets tegen een andere aan waarna zij viel. Een net passerende Engelse toerist die de fietsers inhaalde zag het gebeuren en stopte meteen.

De vrouw had na de val een flinke wond op de knie en had last van haar boven arm. De verpleegkundige stelpte de bloeding en lag een mitella aan om steun aan de arm te geven. Een gealarmeerde ambulance uit Venlo nam haar mee naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. De Engelsman verblijft nog enkele dagen op de Lommerbergen om van zijn vakantie te genieten.

Tummers advertentie