Vanaf maandag gratis WiFi op station Roermond en Venlo

Regio Roermond Regio Venlo

In samenwerking met de NS biedt KPN vanaf maandag gratis wifi aan op 48 Nederlandse stations, waaronder Venlo en Roermond. Eerder moest voor de hotspots van KPN worden betaald, behalve door bestaande klanten van de provider.

De overeenkomst tussen NS en KPN is een jaar geldig. In totaal zijn er ongeveer 400 stations in Nederland, dus op ruim 10 procent zal gratis internet worden aangeboden.

Vorige week begon KPN al een proef met gratis internet op enkele grote stations. Volgende week wordt deze uitgebreid naar nog eens tientallen stations. In veel intercity-treinen biedt de NS al gratis wifi aan in samenwerking met T-Mobile. Naast Roermond en Venlo is er vanaf maandag ook gratis wifi bij station Sittard, Maastricht & Heerlen.

Tummers advertentie