Duo overvalt hotel met vuurwapen in Venlo

112 Regio Venlo

Vrijdagavond, rond 23:00 uur, hebben twee mannen een hotel overvallen aan de Kaldenkerkerweg in Venlo. Het tweetal, dat een bivakmuts droeg, bedreigde de man achter de receptie met een vuurwapen en ging er met een buit vandoor. Getuigen zagen het tweetal de Zandstraat inrennen. Daar zijn ze mogelijk op een scooter gestapt en weggereden. Daarna ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen, specifiek naar twee meisjes die op het moment van de vlucht in of bij de Zandstraat liepen. De meisjes hebben twee andere getuigen nog gewezen waar de daders heen waren gevlucht. De politie wil graag met hen in contact komen omdat zij mogelijk meer informatie hebben. Heeft u meer informatie over deze overval of de daders? Geef dit dan door via het landelijk telefoonnummer politie 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (gratis).

Tummers advertentie