Beeselse Molen in top10 van fotowedstrijd

Beesel Nieuws

De Beeselse molen staat in de top-10 van een fotowedstrijd opgezet door het Waterschap Peel en Maasvallei. De afgelopen weken zijn de dijken in Noord- en Midden-Limburg tientallen malen vastgelegd op de gevoelige plaat.

Uit de inzendingen is door een deskundige jury bestaande uit portefeuillehouder waterkeringen Rein Dupont, journalist Bart Ebisch en fotograaf Arny Raedts een selectie gemaakt van de 10 beste foto’s. Kijk op www.wpm.nl/fotowedstrijd en breng voor 20 september uw stem uit op de mooiste foto.

Prijsuitreiking
Tijdens de Dag van de Dijk op zaterdag 21 september 2013 aan de Maasboulevard in Venlo vindt om 13.45 uur de prijsuitreiking plaats. De eerste prijs is een jaarabonnement op het fotomagazine Zoom.nl en een fotoproduct bij fotoalbum.nl ter waarde van 75 euro. Tweede prijs: fotoproduct bij fotoalbum.nl ter waarde van 50 euro. Derde prijs: Fotoproduct bij fotoalbum.nl ter waarde van 25 euro.

Dag van de Dijk
Veiligheid. Dat is wat dijken ons bieden. Wist u dat Waterschap Peel en Maasvallei tijdens het hoogwaterseizoen wordt geholpen door zo’n 300 vrijwillige dijkwachten die bijdragen aan deze veiligheid? Dat er van Mook tot Roermond 115 kilometer dijken liggen? En dat Noord-Limburg de meeste demontabele waterkeringen (dijken) heeft van heel Nederland, die waterschapsmedewerkers opbouwen bij naderend hoogwater?
Tijdens de Dag van de Dijk op zaterdag 21 september 2013 kunnen jong en oud van 12.00 tot 16.30 uur zien en beleven wat de Limburgse dijken bijzonder maakt. Op het programma: springkussen, kleurtafel, gratis boottocht, informatieve wandeling langs de Maas, prijsuitreiking fotowedstrijd, informatiestands en nog veel meer.

Tummers advertentie