Loterij actie Reuverse Harmonie komt er weer aan

Events Nieuws Offenbeek Reuver

Vorig jaar werd voor het eerst de jaarlijkse donateursactie van het Philharmonisch Gezelschap Reuver omgezet in een loterij. We hebben in de Reuverse en Offenbeekse gemeenschap kunnen constateren, dat de nieuwe opzet van deze actie goed aankomt. De actie is dusdanig succesvol gebleken, dat we dat in 2013 gaan herhalen.

Daarom gaan we op 19-20 en 21 september a.s. de leden met veel enthousiasme weer van deur tot deur op pad, om zo veel mogelijk loten te verkopen.

En wie wil er nu niet een kansje wagen, om voor één Euro per lot een leuke prijs te winnen? En met de aankoop van de loten ondersteunt u ons instrumentenfonds, vooral voor de jeugdige leden!!

Dus koop een of meer loten als er een lid van de Harmonie bij u aan de deur komt. Er zijn leuke geldprijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van 250 euro. Daarnaast wint u wellicht wel een extra toegangsbewijs voor de zaterdaguitvoering van ons Nieuwjaarsconcert op 4 januari 2014. Hiermee kunt u van deze gezellige avond met mooie muziek genieten.

Er zullen maximaal 5000 loten verkocht worden. De trekking is op 15 oktober. Tot 30 november kunnen de prijzen worden opgehaald op het adres vermeld op uw lot(en).

Tummers advertentie