Reuverse beroofd van telefoon na kermis

112 Nieuws Reuver

Een man die woensdagavond een vrouw van haar I-phone beroofde heeft deze niet lang in zijn handen gehad. Via een zoek app kwamen vrienden van de vrouw snel achter de straat waar de verdachte was en pakten de mobiel weer terug.

De vrouw liep rond 00:30 uur van de kermis naar huis toen ze op de Greswarenstraat ineens door een onbekende man werd benaderd. Deze pakte de mobiel van haar af waarbij het slachtoffer viel. De vrouw waarschuwde haar vriend die via de app al snel zag waar de mobiel moest zijn. Met een aantal vrienden ging hij naar de Hoogstraat in Beesel waar de verdachte werd aangetroffen. Hij bleek de mobiel nog bij zich te hebben. De gewaarschuwde politie nam de verdachte mee naar het politiebureau. Het gaat om een 42-jarige man uit Swalmen.

Tummers advertentie