Gewoon Lokaal uitzending 7

Gewoon Lokaal

In de zevende uitzending van Gewoon Lokaal gaan de onderwerpen over de kunstmarkt in Beesel en de Reuverse salsa club El Paco.  De kunstmarkt in Beesel viert dit jaar haar 25-jarig jubileum, dat wordt uiteraard groots gevierd. Kunst van hoge kwaliteit in Beesel.

De Salsaclub El Paco was voor vele nog een onbekende dansclub, tot dat er op het Raadhuisplein een groot evenement gevierd werd waar honderden bezoekers op af kwamen. In de uitzending praten we met het brein achter de club en het evenement. Na het succes van deze zomer komt er volgend jaar weer een groots evenement.

De muziek is bij deze uitzending iets anders dan gebruikelijk. Deze maand is het 4 jaar geleden dat Dennie Houba is overleden wilden wij uitgebreid bij stilstaan nadat er een speciaal nummer voor hem is geschreven. De videoclip is ook apart te zien via ons YouTube kanaal, klik daarvoor hier.

Op de Bank
Het onderdeel ‘Op de Bank’ is vanwege de zomer te komen vervallen. Maar wees niet getreurd, wilt u deelnemen aan het programma? Bijvoorbeeld als tafel gast, dat kan! Via Gewoon-Lokaal.nl kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan een van de uitzendingen. Liever niet in beeld maar toch een mening geven? Dat kan uiteraard ook, via e-mail, gastenboek of Facebook.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/17FL3ar” standard=”http://www.youtube.com/v/ciNuGoCs-1I?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=ciNuGoCs-1I&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep6135″ /]
Tummers advertentie